Яне Чуркацап писал(а): |
Придурки истрию надо учить не через искривленную призму медведевской среды, а через иностранные независимие источники. Так что харе пиздеть суки, если не до конца знаете все факти. Умники нах нашлись.
PS Слава Україні , Смерть кацапам і москалям.Бовдури!!! |
Цитата: |
«Потёмкинские деревни» по-запорожски: за день до визита в город президента Украины Виктора Ющенко в Запорожье принялись прятать все надписи на русском языке вдоль намеченного маршрута следования президентского кортежа.
Работы было много: запорожцы снимали всё, что снимается (рекламные баннеры, растяжки, плакаты и объявления) и заклеивали бумагой, занавешивали тканью, закрывали полиэтиленовой плёнкой крупные вывески на магазинах, названия организаций и торговых центров. А то, не дай Бог, попадётся на глаза приверженцу «рідної мови» такие неприятные слова, как «Булочная», «Книги», «Деловой центр». Решили не раздражать президента лишний раз и прикрыть от греха. Выглядит это достаточно смешно. Но, видимо, запорожские власти решили, что тряпки на фасадах домов смотрятся приличнее, чем вывески на русском языке. |
амур писал(а): |
я розумію що я вибрав не той сайт де можна говорити з людьми про хоч якусь гідність. але хотів би достукатись до тих людей які ще не докінця зхохлилися.
Я НЕ МАЮ НІЧОГО ПРОТИ ПОЛЯКІВ РОСІЯН ТА ЖИДІВ ПОКИ ВОНИ НЕ ПЛЮЮТЬ НАМ В ДУШУ я як свідомий громадянин хотів би знати чому усіх хто хоч якось боровся за незалежність нашої держави, з часів мазепи називають зрадниками. наші сусіди лізуть у нашу історію розказують що добре а що зле, кажуть кому орден давати а кому ні. чому на цьому антиукраїнському сайті ніяк не реагують не заяви таких чмошніків як кадиров та симоненко і їм подібні. чому тут тільки одні вибачення за те що українці хотіли жити в незалежній державі. чому тут не засуджують голодомор, але визнають голокост та "масове винищення поляків", чому мені,Українцю, жителю південної волині якісь зашугані хохли розказують що було на волинні у роки ВВ війни, чому не згадують спільних совецко - нацистських маршів по Брест - литовську , ану поясніть як добрий "дядя Йьосьо" дружив з нацистським катом гітлером. Чи може ви не знаєте скільки в Крменецькій тюрмі було вбито вязнів при відступу комуняк? правильно, ви не знаєти бо ви тільки шукаєти докази проти українців, а все тому щови продалися за миску щєй, кусок маци, та 30 срібняків росіянам полякам та жидам і на їхні прохання та за їхні грошики паплюжити славу своєї Батьківщини (якщо ви розумієте що це таке). Я ВІРЮ ЩО НА КОЖНОГО ХТО ЗАЗІХНЕ НА ЧЕСТЬ МОЄЇ БАТЬКІВЩИНИ НАЙДУТЬСЯ НОВІ ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ТА БОГУН, ГОНТА ТА ЗАЛІЗНЯК, БАНДЕРА ТА ШУХЕВИЧ! СЛАВА УКРАЇНІ! |
амур писал(а): |
мені дуже не приємно що на цьому сайті співчувають усім крім українців , згадують мою рідну волинь у 1941-1945рр, "бідних поляків" та "вбивць з УПА" , а за вусатого таракана сталіна та за його поплічників горою стоять, дивно в Україні поляки та малороси обзивають патріотів убивцями. конкретне питання усі українофобам по темі: Шановні поляки хто відповідатиме за те що сталося у селі Шипиколоси кременецького р н Тернопільської області де "армія крайова " у роки війни зігнала всіх жителів села до ПРАВОСЛАВНОГО храму і спалила? Хто буде відповідати за те що коїлося на території теперішного Березинського р н на Рівенщині де вагітним жінкам, "бідні поляки", пороли животи, немовлят насжували живими на штахети (по російськи - забор), хати підпалювали з живими людьми у середині. і все це діялося на етнічній Українській землі. проти УПА всі зуби скалите, ате що В поляків була "армія людова " та "армія крайова" , які вбивали Українців в Україні мовчите. (ці факти які я вказував відбувались на справді, я був у тих місцях сам і спілкувався зі свідками). amursh.mail.ru |
Дядя Вадя писал(а): |
Я був Севастополі тиждень тому. Севастопільців дійсно достала жидоНТВшна пропаганда. Там живуть нормальні адекватні люди, які доречі дуже агресивно налаштовані проти російського флоту та виродків російсьеих військрвих кацапів які ходять по місту як хазяї міста. А хлопцям з Свободи - ВЕЛИЧЕЗНА ШАНА ТА ПОВАГА за те, що не бояться відстоювати права титульної української нації! |